966 23 54 46 | 649 670 743 C/ Vents Vius Nº6 Bajo, 03590 Altea (Alicante) info@alteasalut.com

Nutritive

Massage Olie Mebaline nutritive is een professionele massageolie geschikt voor elke techniek; met deze olie glijden de handen perfect. Gemaakt van 100% plantaardige oliën, zonder parafine. Hij bestaat uit Aloë Vera en rozenbottels met hydraterende en regenererende eigenschappen.

Fles 500 ml


Relaxing_4b9f5a9900254Massage Olie Mebaline Relaxing is een professionele massageolie geschikt voor elke techniek; met deze olie glijden de handen perfect. Gemaakt van 100% plantaardige oliën, zonder parafine. Verrijkt met Mentol, dat een fris gevoel geeft, en Arnica, die de huid versterkt. Ideaal om dagelijkse en sportinspanningen te verlichten.

Fles 500 ml.


CitrusMassage Olie Mebaline Antiox is een professionele massageolie geschikt voor elke techniek; met deze olie glijden de handen perfect. Gemaakt van 100% plantaardige oliën, zonder parafine.. Hydraterend. Antioxidant, verrijkt met Groene Thee en Soja.

Fles 500 ml.


Therma_Cream_150

Mebaline Therma Cream is een thermische crème, die een sterk gevoel van warmte geeft. Geschikt als complement voor de applicatie van warmte of als complement voor de sportopwarming. Hij helpt de pijn van de dagelijkse en sportinspanningen te verlichten.

Fles 150 ml en 400 ml

Gebruiksaanwijzing: Een kleine hoeveelheid van Mebaline Terma Cream gebruiken op de beschadigde plek, en zacht masseren voor een correcte absorptie van het product. Herhalen moest het nodig zijn.

De crème bestaat uit munt, eucaliptus en kamfer met de volgende voordelen:

– Munt: pijnstillend, geschikt voor alle soorten pijn, die te maken hebben met gewrichten. Goed voor locale symptoomsverlichting van traumatisme of degeneratie. Dankzij het kalmerend effect van de munt wordt de pijn verlicht.
– Eucaliptus: antiseptisch en ontstekingsremmend. Geschikt om de spierpijn en stijfheid te verminderen. Dankzij de eucaliptus wordt de pijn, veroorzaakt door pees en spierproblemen, verlicht.
– Kamfer: stimulerend en pijnstillend. Het helpt om de bloedcirculatie te verbeteren. Dankzij het warmte-effect van de kamfer wordt de bloedcirculatie geactiveerd en de spierfunctie verbeterd, waardoor het geschikt is voor massage als opwarming vóór het sporten.


cold-dolebalm-1-kg

Hot Dolebalm Harpago balsem crème -warm effect-. Crème die intense warmte geeft. Het Hij bestaat uit rozemarijn, calendula, harpagofiat, salvia, kampfer en oleohars van peper. Hot Dolebalm Crème is geschikt als massagecrème voor het sporten door zijn circulatie-activerend effect en zijn snelle spierfunctieverbetering, zowel als voor blessures, die met warmte verbeteren.


cold

Cold Dolebalm. Ontstekingsremmend, kalmerend en circulatie-stimulerende crème met een intens fris effect. Het Hij bestaat uit rozemarijn, calendula, harpagofito, salvia, kamfer en munt. Cold Dolebalm wordt gebruikt voor na het sporten door zijn circulatie-stimulerende effect, tezamen met de snelle optimalisatie van de spierfunctie. Het Hij is ook effectief voor traumatologische blessures en voor blessures, die verbeteren door het verfrissende effect