Buikdansen

De bewegingen van buikdansen werken de spieren van de buik, de rug en helpen de bekkenbodem en goede spiertonus te creëren. Het helpt ook sommige symptomen van de menstruatie, zwangerschap, bevalling, menopause en constipatie te verminderen.

  • Buikdansen is oorspronkelijk een dans die traditionele elementen van Midden Oosten combineert met anderen van Noord Afrika maar, sinds het populair geworden is in Europa, ook elementen zijn toegevoegd van klassiek ballet, lyrisch en in de laatste jaren wordt het fusioneerd met een grote diversiteit van dansen.

    Het is bekend door zijn zachte en vloeiende beweging, die coordinatie en disociatie tegelijkertijd werkt in verschillende delen van het lichaam.

  • Buikdanse biedt veel fysieke voordelen aan, waaronder een verbetering in de houding, coordinatie, balans, een controle van verschillende letsels en veel andere voordelen binnen de wereld van de vrouw en de vruchtbaarheid. Het is ook zeer voordelig voor meer zelfvertrouwen te krijgen.

    Het kan geoefend worden op alle leeftijden want zijn bewegingen zijn niet aggressief voor het lichaam en het is niet verplicht om grote fysieke condities te hebben. Je moet alleen willen genieten!

    • Één uur les, één keer per week: 25 euro
    • Één uur les, twee keer per week: 40 euro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin