966 23 54 46 | 649 670 743 C/ Vents Vius Nº6 Bajo, 03590 Altea (Alicante) info@alteasalut.com

Altea Salut

Ditt behandlingssenter

Lindy Hop

Dans er medisin gjennom rytme, rom, energi, form og tid, som dekker kroppen med stoffer som helbreder fysiske og psykiske lidelser.

Yoga

Yoga er en gammel helhetlig helsefrembringende filosofi. Igjennom øvelser, pusteteknikker, konsentrasjon, avspenning og meditasjon søker man nye kunnskaper om seg selv.

Pilates

Systemet er basert på hans viten om gymnastikk, ortopedisk kunnskap og yoga.

Logopaedics

Sanitær disiplin som tar seg av forebygging, evaluering, diagnostikk og integrert intervensjon av forstyrrelser i kommunikasjon.

Psykologi

Her på ”Altea Salut” følger vi prinsippene innen kognitiv behandlingsterapi. Ved å forandre de negative følelsene, holdningene og oppførselen til det positive.

Manuell terapi

Fysioterapien er basert på manuell terapi og hvis nødvendig utfører vi komplementære teknikker.

Hvem er vi

Vi er et team med kvalifisert personell med hvert vårt fagfelt. Vi har ett felles mål:

Å tilby våre kunder en personlig og individuell oppfølging på vei til effektiv bedring og velvære.

Heather

Siste artikler

Blog

FAQ

Spørsmål og Svar
Vi er et team med kvalifisert personell med hvert vårt fagfelt. Vi har ett felles mål: Å tilby våre kunder en personlig og individuell oppfølging på vei til effektiv bedring og velvære.
Fysioterapien er basert på manuell terapi (dvs. mobilisering, strekking, massasje, kontraksjoner etc.) og hvis nødvendig utfører vi komplementære teknikker.
Her på ”Altea Salut” følger vi prinsippene innen kognitiv behandlingsterapi. Ved å forandre de negative følelsene, holdningene og oppførselen til det positive. Dette kan hjelpe oss i å oppnå en større tilstedeværelse i våre tanker og i vår kropp, som videre gir oss muligheten til å nyte et mer innholdsrikt og lykkeligere liv.
Et resultat av det moderne liv – mindre fysisk aktivitet, usunne spisevaner og liten tid til å pleie oss selv har ført til at både kropp og sinn lever et liv i større ubalanse. Dette kan man gjøre noe med. Her på Altea Salut tilbyr vi 3 komplementære aktiviteter.
Yoga er en gammel helhetlig helsefrembringende filosofi. Igjennom øvelser, pusteteknikker, konsentrasjon, avspenning og meditasjon søker man nye kunnskaper om seg selv. Ved å kjenne seg selv, kan man forbedre seg selv. Vi gjør øvelser stående, sittende og liggende. Vi forsikrer oss om at hele kroppen har mulighet for å bli strukket og jobber med balansen. Sinne blir samtidig utfordret til å være tilstede og pusten vår blir oppfordret til og være med i denne treenigheten. Yoga betyr blant annet union. Og målet ligger her: Å føle seg så hel og tilstede som mulig. Velvære. Velkommen til Yoga.

3.250 kunder

20 profesjonell

14 tjenester

10 aktiviteter

Be om din avtale

Kontakt oss