966 23 54 46 | 649 670 743 C/ Vents Vius Nº6 Bajo, 03590 Altea (Alicante) info@alteasalut.com

Altea Salut

Integraal therapiecentrum

Fisioterapia

El tratamiento fisioterápico se basa en terapias manuales y si fuese necesario se aplicarán técnicas complementarias.

Psicología

Seguimos una orientación cognitivo-conductual, basada en modificar los estados emocionales negativos que sufrimos.

Logopedia

El lenguaje y la comunicación son elementos esenciales del ser humano, que le permiten desarrollarse individualmente y en sociedad

Pilates

Sistema de entrenamiento físico y mental creado por Joseph Hubertus Pilates, basándose en su conocimiento de distintas habilidades

Yoga

Promueve la salud holística a través de ejercicios, técnicas de respiración, la concentración, la relajación y la meditación

Preparador físico

Entrenamiento personal en pequeños grupos o sesiones individuales para mejorar tu actitud física, perder grasa o mejorar tu tono muscular.

Over ons

We zijn een team van gekwalificeerde professionelen in verschillende gebieden van gezondheid met dezelfde doelstelling:

onze patiënten een gepersonaliseerde en individuele therapie aanbieden om met een geschikte behandeling een snelle en efficiënte verbetering te bereiken.

Heather

Recente artikelen

Onze blog

FAQ

Vragen en antwoorden
We zijn een team van gekwalificeerde professionelen in verschillende gebieden van gezondheid met dezelfde doelstelling: onze patiënten een gepersonaliseerde en individuele therapie aanbieden om met een geschikte behandeling een snelle en efficiënte verbetering te bereiken.
De fysiotherapie is gebaseerd op manuele therapieën (mobilisatie, stretching, massage, tractie…) en als het geacht nodig is, kunnen complementaire therapieën gebruikt worden.
In Altea Salut volgen we een cognitieve-conductuele begeleiding, gebaseerd op de verandering van de negatieve emotionele statussen die we lijden door onze gedachten, gedrag en houding.
De huidige zittende jobs, samen met het gebrek aan sport, eetstoornissen, gebrek aan tijd en vooral de huidige stress zorgen voor een slechte balans op fysiek en mentaal niveau die op lange termijn voor veel spanningen zorgt.
Yoga is een antieke filosofie dat de globale gezondheid bevordert op basis van oefeningen, ademhalingstechnieken, concentratie, ontspanning en meditatie, om zo zichzelf beter te leren kennen.
No post thumbnail
No post thumbnail
No post thumbnail

3.250 klanten

20 professionals

14 diensten

10 activiteiten

Vraag uw afspraak aan

Neem contact met ons op